17 Kasım 2014

City Car Driving Torrent + Tek Link Full İndir

Son yıllarda artan teknolojik gelişmeler oyun sektörüne de yansıdı. Simulasyon oyunları her geçen gün gelişmeye ve büyük ilgi görmeye devam ediyor. City car driving oyunu da büyük ilgi gören simulasyon oyunlarından bir tanesi. Oldukça zevkli bir araba sürme oyunu ve oynarken oldukça eğleniyorsunuz. Eğlenmenin yanında bu oyunun birde eğitici özelliği bulunuyor. Gerçek araba sürme simulasyonu desek sanırım yanlış olmaz.


Zaten pek çok yerde bu oyun eğitim amacıyla sürücü adaylarına oynatılmaktadır. Trafik kuralları ve arabalar hakkında ki tüm gerçeklik oyunda yer alıyor. Aracınızın kontrolünü tamamen siz sağlıyorsunuz. Yön tuşlarıyla oynanan bu oyun sizi bilgisayar başında tutmaya yetecek düzeyde tatmin ediyor. City car driving indir oyunu sayesinde gündelik hayattaki trafik hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

Oyunda araba sürmeyi öğrenirken bir yandan da bize verilen görevleri yerine getiriyoruz. Arabaların yokuş yukarı kalkışları,park etme,yokuş aşağı iniş gibi en önemli konularda bu oyundan yardım alabiliyoruz. Tamamen eğitici olan oyunda trafik kurallarına uymanız gerekiyor. Trafik kurallarına gerçek hayattaki gibi uyarak sürüş eğitiminizi ve görevleri tamamlıyorsunuz.

Multiplayer olarak oynanabiliyor mu diye birçok kişi sorabilir hemen yanıtını verelim. Sanırım oyunda sizi üzecek en önemli şeylerden biri de multiplayer desteğinin olmaması.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder